top of page
Zoeken

Heb je last van hardnekkige nekklachten? Ontdek hoe osteopathie je kan helpen!

Ervaar je nekpijn tijdens dagelijkse activiteiten? Nekklachten zijn een veelvoorkomend probleem, vooral bij mensen die langdurig achter een bureau werken of actief zijn in sport. In feite ervaren ongeveer 20% van de volwassenen wereldwijd nekpijn, variërend van milde stijfheid tot ernstige pijn die de mobiliteit beïnvloedt (Burton et al., 2023). Deze klachten kunnen zelfs invloed hebben op je loopgang en loopsnelheid.


Bij Amsterdam Osteo Osteopathie pakken we deze klachten aan met een unieke aanpak. Tijdens je afspraak bespreken we niet alleen de symptomen en oorzaken, maar ook onze holistische, hands-on osteopathische benadering. We streven ernaar om jouw (chronische) nekklachten effectief aan te pakken.


Onze Aanpak: Holistisch en Hands-on

  • Manuele Therapie: Onze deskundige osteopaten gebruiken een reeks technieken, zoals mobilisaties en manipulaties, om de mobiliteit van je nekwervels te verbeteren en spierspanning te verlichten. Dit kan aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van pijn en het verbeteren van de nekfunctie tijdens al je activiteiten (Bazzi & Sergent, 2023).

  • Lichaamsbewustzijn: We leren je hoe je bewust kunt worden van je lichaamshouding en bewegingen, zowel in het dagelijks leven als tijdens sportactiviteiten. Dit is cruciaal om herhaling van klachten te voorkomen.

  • Persoonlijk Advies en Oefeningen: Regelmatige lichaamsbeweging is essentieel. Onderzoek toont aan dat lichamelijke inactiviteit vaak gekoppeld is aan het vaker voorkomen van nekpijn (Gao et al., 2023). Wij bieden advies en oefeningen op maat.

  • Stressmanagement: Stress is een belangrijke factor bij nekklachten. Onze osteopaten bieden technieken om stress te verminderen en hiermee de symptomen van nekpijn aan te pakken.


Laat nekklachten je niet tegenhouden! Met onze deskundige zorg kun je weer volop genieten van het leven, vrij van pijn. Plan hier vandaag nog je afspraak en begin jouw reis naar een gezondere nek.

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page