top of page

Osteopathie voor Baby's bij Amsterdam Osteo

Als vader van drie dochters heeft Robert altijd een speciale belangstelling gehad voor de behandeling van baby's. Als osteopaat kan hij hierin een cruciale rol spelen. Robert heeft zich, na zijn opleiding tot osteopaat, nog verder gespecialiseerd in osteopathie voor baby's. Door de jaren heen heeft hij een netwerk opgebouwd van artsen en kinderfysiotherapeuten, waarmee hij indien nodig samenwerkt voor een multidisciplinaire aanpak.

Slapende baby

Klachten waarbij Osteopathie Effectief Kan Zijn:

  • De "Huilbaby"

  • Koliekpijn en darmkrampen

  • Reflux

  • Torticollis en voorkeurshoudingen

  • Plagiocephalie (afgeplatte hoofdvorm)

  • Problemen met de tongriem

Maak Direct een Afspraak

Heeft uw kind last van een van deze klachten? Maak dan hier direct een afspraak voor osteopathische behandeling bij baby’s. Kies in het afspraakformulier voor het aandachtsgebied "Baby Osteopathie".

 

Mocht er online geen plek beschikbaar zijn, bel ons dan op 085 200 6490. Voor de allerkleinsten maken we graag zsm een plekje in onze agenda. Soms zijn er last-minute mogelijkheden door afzeggingen.

Baby leert lopen
Broers en zussen in het wit

Kosten en vergoeding

De kosten van een afspraak baby osteopathie zijn €75- per consult.

 

Direct na het consult wordt er betaald via een betaallink. De factuur krijgt u gestuurd per email zodat u deze eventueel kan indienen bij uw zorgverzekeraar mocht u een alternatief aanvullend pakket hebben. Doorgaans krijgt u dan de helft vergoed. Voor de exacte vergoeding neemt u contact op met uw zorgverzekeraar.

bottom of page