top of page
0E762B21-D5BF-4632-A277-233FD9E6D0E7.jpeg

Arjan Breeuwsma

“An osteopath is only a human engineer, who should understand all the laws governing his engine and thereby master disease”

Osteopaat, Fysiotherapeut, kaakspecialist, orofaciaal specialist, craniofaciaal therapie (CRAFTA).

 

Arjan Breeuwsma werd in 2008 aangenomen als marinier waar hij dertien jaar heeft gewerkt als onder andere; parachutist, special forces operator en fysieke trainer. De fikse blessure die hij opliep werd zijn motivatie om, naast zijn volledige baan bij het het Korps Mariniers, de studie fysiotherapie te volgen bij THIM, de Internationale School voor Fysiotherapie in Nieuwegein. 

 

Om zich daarna nog verder te specialiseren is hij daarna nog een Master Osteopathie gaan doen aan de International Academy of Osteopathy en heeft deze met succes afgerond met een eindonderzoek naar het autonome zenuwstelsel en het kaakgewricht. Met zijn kennis en ervaring in de osteopathie wil hij meer te weten komen over de ontstaanswijze en de oplossing van klachten.

 

Kenmerkend voor zijn aanpak is dat hij zijn cliënten helpt door hen te stimuleren, motiveren en kennis met hen te delen. Hij gelooft niet in een ‘one size fits all’ methode. Elk behandelplan is ontwikkeld voor een specifieke behoefte en uitdaging en houdt rekening met je lifestyle. Een plan bevat een zorgvuldig ontwikkelde balans tussen ‘hands on’ behandeling en ‘hands off’ oefeningen en training. Voorwaarde voor succes is dat training als leuk wordt ervaren. Revalidatie is altijd hard werken. Daarvoor moet je iets meer doen van wat je wel kunt en minder van wat klachten veroorzaakt. Bij zijn holistische aanpak -waarbij hij niet alleen naar de fysieke maar ook mentale uitdagingen kijkt- stelt hij de mens centraal in zijn behandelplan en helpt hij hen bij het ontwikkelen van een sterke mindset. Samen met zijn cliënten bespreekt hij wat nodig is om met elkaar voor de missie te slagen. 

 

Spreekt het verhaal van Arjan je aan en wil je ervaren wat osteopathie voor je kan betekenen? Plan hier direct een afspraak in.

Opleidingen en cursussen

 

WO


Master of Science Osteopathie, International Academy of Osteopathy, Zeist


HBO
Fysiotherapeut, Internationale School voor Fysiotherapie (THIM)

Post HBO

Craniomandibulaire-, craniofaciale dysfuncties en het craniale zenuwstelsel (CRAFTA®)

Dry Needling wervelkolom, extremiteiten en kaakregio (OMT)

Manuele technieken extremiteiten en wervelkolom (IAO)

Oro-myofunctionele therapie OMFT (Myoresearch)
Tactical training systems (EXOS)

Training specialist kaak-/hoofd-/nek- en halsklachten (Intern)

Arjan Breeuwsma is BIG-geregisteerd zorgverlener: 29928472304

Contact

Spreekt dit verhaal je aan? Plan dan hier je afspraak met Arjan.

bottom of page